Diplom-Is støtter Røde Kors

Diplom-Is inngår samarbeid med Røde Kors, og tilbyr både penger og medarbeidernes tid til Røde Kors sitt ferietilbud «Ferie for alle». Sammen sprer de glede til barn og unge i Norge som har ekstra behov for det.
Riks
Raymond Elde
Publisert : 31.01.2015 03:45

Diplom-Is inngår samarbeid med Røde Kors, og tilbyr både penger og medarbeidernes tid til Røde Kors sitt ferietilbud «Ferie for alle». Sammen sprer de glede til barn og unge i Norge som har ekstra behov for det.

Samarbeidsavtalen ble signert på Diplom-Is sin årssamling der rundt 300 medarbeidere var til stede. Generalsekretær Åsne Havnelid i Røde Kors takket for initiativet til Diplom-Is, og la vekt på at prosjektet som Diplom-Is nå skal støtte, har den samme visjonen som isselskapet.

--Diplom-Is sprer glede, og vi skaper gode ferieminner for familier i Norge som ikke har mulighet til å reise på ferie på egenhånd. Støtten fra Diplom-Is bidrar til å sikre stabilitet og kontinuitet i vårt ferietilbud, noe som kommer hundrevis av barn til gode. At Diplom-Is i tillegg legger til rette for at egne medarbeidere kan være frivillige på ferieoppholdene våre er flott, sier generalsekretæren i Røde Kors.

Administrerende direktør Rita Kristin Broch i Diplom-Is mener prosjektet «Ferie for alle» er et godt samarbeidsprosjekt på flere måter.

--Jeg tror at vårt engasjement i dette prosjektet vil tilføre oss mye. Gjennom deltakelse på ferieleirer får vi anledning til å stifte nye bekjentskap på tvers av alder, bosted og etnisitet. Dette er verdifullt for oss i Diplom-Is som er en synlig aktør i hele Norge. Jeg gleder meg til å bidra litt mer til de i landet vårt som har ekstra behov for det, sier Broch.

Samarbeidsavtalen mellom Diplom-Is og Røde Kors gjelder for prosjektet «Ferie for alle». Over en tre års periode skal prosjektet hvert år motta 500 000 kroner fra Diplom-Is. Medarbeidere må gjennom grundig veiledning og kurs før de kan delta som frivillige på ferietilbudet «Ferie for alle».

Tilbud til familier med svak økonomi
«Ferie for alle» er et ferietilbud til barnefamilier med svak økonomi. Formålet er å gi foreldre og barn gode opplevelser sammen. Målgruppen er familier med minst ett barn mellom 6 og 13 år. Oppholdene varer i cirka 5 døgn, og har mellom 60-70 gjester i tillegg til 10 frivillige. Ferietilbudet arrangeres alltid i skolens ferier på egnede leirsteder i Norge, Sverige og Danmark. I løpet av fjoråret ble det arrangert 61 opphold.
(diplom-is.no)
 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS