Økonor Nordkapp blir Accountor Nordkapp

Økonor Nordkapp bytter navn. Det nye navnet er Accountor, et bytte Nordkapp-kontoret har gjort sammen med mange andre Økonor-kontor landet over.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 01.10.2014 09:44

Lars-Helge Jensen og de ansatte på kontoret er nå et Accountor-kontor. (Arkivfoto)
Økonor Nordkapp bytter navn. Det nye navnet er Accountor, et bytte Nordkapp-kontoret har gjort sammen med mange andre Økonor-kontor landet over.

Accountor er Nordens største regnskap- og rådgivningskontor med 143 kontor og 2 300 medarbeidere i syv land. Tidligere Økonor Nordkapp, nå Accountor Nordkapp, ble grunnlagt i 1987 og har seks ansatte på kontoret i Honningsvåg.

--Den teknologiske utviklingen har, sammen med oppkjøp og sammenslåinger, ført til store endringer i regnskapsbransjen de senere år. Dette stiller større krav til oss. Det handler om å ha tilgang på de flinkeste menneskene og de beste tekniske løsningene, sier Lars-Helge Jensen i Accountor.

--Lokal forankring er essensielt for oss som kjede. Det vil ikke endre seg selv om vi nå skifter navn der vi tydeliggjør at vi er en del av et internasjonalt konsern. For som vi sier i ett av kundeløftene våre: Vår ekspertise er nær deg. Navneskiftet markerer at vi er en del av noe større, at vi har flere tilgjengelige ressurser både menneskelig og digitalt, og det tydeliggjør at vi kan bistå bedrifter som driver i flere land like gjerne som kiosken på hjørnet. Vi mener at merkevaren vår blir sterkere når vi nå heter Accountor. Men vi er jo de samme menneskene med den samme lidenskapen til å gi våre kunder bedre resultater, sier Jensen.

Selskapet Nordkapp Regnskapsbyrå AS vil fortsatt være lokaleid, men vil bli profilert under merkevaren Accountor.

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS