Nordkapp Ap reagerer sterkt

Nordkapp Arbeiderparti reagerer sterkt på at Vadsø Arbeiderparti har igangsatt eksklusjonssak mot Bernt-Aksel Jensen.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 19.10.2012 09:10

Ulf Syversen håper saken mot Bernt-Aksel Jensen blir hastebehandlet av AP-sentralt.
Nordkapp Arbeiderparti reagerer sterkt på at Vadsø Arbeiderparti har igangsatt eksklusjonssak mot Bernt-Aksel Jensen.

Ulf Syversen, leder i Nordkapp Arbeiderparti, er ikke nådig mot partikameratene i Vadsø.

--Det er trist å registrere at Bernt-Aksel Jensen er suspendert fra medlemskapet i Arbeiderpartiet i påvente av eksklusjon, mens Vågå-ordføreren fortsatt har fullt medlemskap som det partimessig ikke er foreslått noen reaksjoner mot. Det blir tungt å møte medlemmer og velgere i Nordkapp for å forklare Arbeiderpartiets regelverk, sier Ulf Syversen til Nordkappnytt. 

Det var torsdag det ble kjent gjennom NRK Nordnytt at styret i Vadsø Arbeiderparti har åpnet eksklusjonssak mot Bernt-Aksel Jensen. Årsaken er at Jensen blir beskyldt for å være illojal. I det siste bystyremøtet argumenterte Jensen for sammenslåing av skoler i Vadsø, men han fulgte likevel partilinja og stemte sammen med partigruppa om å opprettholde skolene.

--Jeg synes det er både overraskende og leit. Det må være høyde i Arbeiderpartiet til å diskutere saker og å være uenige. Det er en trist sak når man har tjent Arbeiderpartiet i 40 år, sier Bernt-Aksel Jensen til NRK.

--Jeg synes Arbeiderpartiet sentralt bør hastebehandle denne saken. Saken bør avgjøres i Jensens favør, sier Ulf Syversen.

Bernt-Aksel Jensen var ordfører i Nordkapp fra 1999 – 2003.
 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS