Siste frist for ballbingestøtte

Nå begynner det å haste for den som vil ha støtte til en ballbinge fra Posten. Nesten 400 har alt søkt om bidrag.
Sport
Raymond Elde
Publisert : 31.03.2005 03:53

Nå begynner det å haste for den som vil ha støtte til en ballbinge fra Posten. Nesten 400 har alt søkt om bidrag.

Fristen for å søke støtte til en ballbinge er fredag 1. april. Posten bidrar med støtte til 250 ballbinger i løpet av tre år. I år skal 90 av Postens ballbinger bygges, og alt 17. april blir det klart hvilke disse er.

Søknadene har strømmet inn fra hele landet, og tirsdag 29. mars var det totale antallet kommet opp i 397. Før fristen er ute vil antakelig mer enn 400 velforeninger, idrettslag, borettslag, skoler og andre som er interessert i å skape et positivt miljø for barn og unge ha sendt inn sin søknad.

--Vi er veldig fornøyd med at så mange er interessert i å få støtte fra Posten til ballbinge. Nå får vi og Norges Fotballforbund en vanskelig jobb med å velge de 90 heldige, men det er en oppgave vi likevel gleder oss til, sier pressesjef i Posten Norge, Birgitte Nakken, til Nordkappnytt.

En ballbinge koster normalt cirka 400 000 kroner. Normalt vil halvparten bli dekket av tippemidler. Postens støtte bidrar til resten, sammen med dugnad eller egenfinansiering. Honningsvåg var den første i Finnmark som fikk ballbinge.








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS