To konserter på torsdag

Torsdag ettermiddag tyvstarter festivalhelga med to konserter. Men fortvil ikke, du har full mulighet til å delta på begge!
Kultur
Christine Gamst Vitikka
Publisert : 13.06.2012 17:33

Torsdag blir det først konsert i Jubileumsteltet, deretter setter gjengen i The Great Big Taters i gang på Z.
Torsdag ettermiddag tyvstarter festivalhelga med to konserter. Men fortvil ikke, du har full mulighet til å delta på begge!

Først ut er Violet Road som spiller i Jubileumsteltet. Bandet fra Kåfjord i Troms har fått veldig mye skryt og medieoppmerksomhet for sin singel Can You Hear The Morning Singing, og er spilt masse på radio. Musikkvideoen er sett av over 63454 personer på Yotube. 

Etterpå er det duket for Trondheimsbandet The Great Big Taters på Z. De lover musikk som passer for de fleste og god stemning. Kistrandværingen Victor Wilhelmsen ser fram til å komme til Honningsvåg.

--Vi spiller en musikk som man kan kalle psykedelisk rock med flørting med pop og jazzrock. Vi har spilt i Honningsvåg et par ganger før, sist i 2009 og gleder oss til å komme tilbake, forteller gitarist Victor Wilhelmsen.

--Etter at folket har vært på Vioelt Road konsert, er det bare å forte seg opp til Z for å høre på The Great Big Taters, oppfordrer Wilhelmsen.

Bandet ble startet i 2007. De har gitt ut to album og en EP. Sisteplata kom ut i 2011.
 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS