Si Ka Du Vil

Femte juledag var det klart for premiere på musikkshowet 2011. Honningsvåg Musikkforening (HMF) hadde kalt showet ”Si Ka Du vil”.

Her kan du se film fra showet YouTube
Her er Lydlapskaus fra showet mp3
Hør Kringkastningssjæfens kommentar mp3
HER kan du laste ned WinAmp spiller til PC for å spille av mp3-filene.
Program og navn pdf

Kultur
Raymond Elde
Publisert : 01.01.2012 11:30

Femte juledag var det klart for premiere på musikkshowet 2011. Honningsvåg Musikkforening (HMF) hadde kalt showet ”Si Ka Du vil”.

Her er Lydlapskaus fra showet mp3
Hør Kringkastningssjæfens kommentar mp3
HER kan du laste ned WinAmp spiller til PC for å spille av mp3-filene.

Det alltid med store forventninger vi setter kursen for Turn når HMF inviterer til show slik var det også den her romjula.
”Si Ka Du Vil” med show kan vi lage i Honningsvåg og HMF er mester i showfaget.

Det blir en egen stemning med ”Stein Song”, korpset egen kjenningsmelodi, når det følges opp en fengende, flott åpningssang med trøkk i, så er vi solgt.
Vi fikk tidlig møte en som var på Z for å finne drømmedama og det var ikke tvil om at her traff vi en kar med selvtillit.

Det har alltid vært fleiping mellom HMF og HT&IF. Den her gangen hadde de laget et kamprop inspirert av Australsk fotball.
Rykter skal vi være forsiktige med lærte vi på Turn 29. desember. NRK og Finnmarksposten har funnet hverandre og de to fikk sin vise.

Det var også et dybdeintervju med kommunes egen skulptør og han sa helt klart i fra om hvor han hentet inspirasjonen. De to hos frisøren var tilbake og kunne fortelle at ispose mellom bena var det som måtte til hvis de traff på han som hadde stått modell for skulpturen i Vågen park.
Også i år hadde Showteamet funnet fram til nye lokale musikalske talenter som publikum ga meget god tilbakemelding til. Også en låt der artisten, komponist og tekstforfatter var en og samme mann var med.

Det som var flott med de som vi traff på scenen er at de ikke var redd for å by på seg selv og fleipe med seg selv, det er alltid et vinnerspor. For eksempel de som hadde hentet inspirasjon fra Truls Svendsen på TV2 og hans dansenummer.
Ordførerens beundring av supervaraordfører er en vise vert mener HMF. Ordføreren ledet også konkurranse mellom de to elevene ved Skarsvåg Skole som tilfeldigvis hadde fått navne Siv og Roger. Her var inspirasjonen hentet fra 71 grader nord eller et annet fjernsynskonsept, med hus i Honningsvåg som premie.

Igjennom film på scenen og ei vise fikk vi se ”Ønskedrømmen” som hyllet lokale helter og en som har flyttet hit på grunn av den store kjærligheten.
Manchester United supporteren og parkeringsbetjenten i Nordkapp kommune slår hard ned på Arsenalsupportere som feil parkerer, mens naboen slipper lettere unna. For å få kommune budsjettet i balanse ga han rådmannen en parkeringsbot på 13 millioner.

Vi fikk også et gjensyn med Thor Tuv og lille Guri som vi kalte henne for 35 år siden da hun sang ”Fins Det En Liten Gutt”. Nå var Guri Tuv Brattli og Thor Tuv sammen tilbake på scenen. Thor Tuv som er 86 år gammel har vært med i HMF i 75 år – den rekorden blir vanskelig å slå

.
 

Storbandet var tilbake på scenen etter noen års framvær. Det var et kjent og kjært gjensyn som fikk mye applaus. I det hele tatt så var det de seriøse musikalske innslagene som ble best tatt i mot torsdag kveld.

”Si Ka Du Vil” det var et aller tiders musikkshow på Turn torsdag 29. desember 2011. 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS