Prøv No Å Tænk!

Onsdag kveld var det klart for Nordvågrevyen ”Prøv No Å Tænk!”. Det er Nordvågen skole- og ungdomskorps som er ansvarlig for å føre revytradisjonene i videre i bygda.

Her kan du se en video fra Nordvågen YouTube
Her er Lydlapskaus fra Samfunnshuset mp3
Hør Kringkastningssjæfens kommentar mp3
Program pdf
HER kan du laste ned WinAmp spiller til PC for å spille av mp3-filene.

Kultur
Raymond Elde
Publisert : 01.01.2012 10:25

Onsdag kveld var det klart for Nordvågrevyen ”Prøv No Å Tænk!”. Det er Nordvågen skole- og ungdomskorps som er ansvarlig for å føre revytradisjonene i videre i bygda.

zHer er Lydlapskaus fra Samfunnshuset mp3
Hør Kringkastningssjæfens kommentar mp3 - Program pdf
HER kan du laste ned WinAmp spiller til PC for å spille av mp3-filene.

Med premieren på Nordvågrevyen 2011 kom også vinteren til Magerøya igjen. Det var godt å komme inn en nypyntet sal og gjøre seg klar for nok en revyforestilling i Nordvågen.

Som vanlig startet det hele med at korpset marsjerte inn, spilte en marsj før selve revyen tok til. Revyensemblet lot oss også oppleve noe av det de har jobbet med på øvelsen fram til jul igjennom en video som gikk mens publikum satt seg.

Det var full trøkk fra første tone i åpningssangen og publikum var med på notene allerede fra starten.

Det er blitt et fast innslag hos Nordvågen skole og ungdomskorps at de yngste synger ei vise sammen. Denne gang var tema den tiden vi nå er inne i jul og revy.

Spikerteltene i Olderfjorden er flittig benyttet ikke minst av befolkningen i Nordvågen noe revyen hadde fått med seg.

Det store tema i massemedia i høst har vært slanking og kosthold. Selvfølgelig hadde Nordvågen sin egen slankekur. Det ble også advart mot at det å gå på revy ikke er helt ufarlig ikke minst når alkoholinntaket blir for stort.

Fisketur, eller guttetur, er noe det alltid blir mange gode historier av her skilte Nordvågrevyen seg ut med uvanlig utrusting der de hadde med seg blant annet parabol på fisketur.

Juletreet på Holmen i Honningsvåg sammenlignet revyen med den dårlige kommuneøkonomien. Rådmannen var også med og da i en blånisseutgave.

Nordvågen hadde fått med seg at varaordfører har kjøpt Bedehuset og skal åpne kulturkafeen ”Perleporten”. Går det som revyartistene spør så er tiden i ferd med å renne ut både for Nøden og Corner.

Samisk AMK er et krav som fikk full støtte på Samfunnshuset 28. desember.

Gatelyskrangelen mellom Nordkapp kommune og Repvåg Kraftlag var med i form at et utrykk der ingen sa noe som helst men vi skjønte alt likevel. Eller da de omskrev et kjent eventyr eller barnefortelling til å handle om to gatelys på Holmen. Genialt.

Det innslaget som fikk mest respons fra salen var da man sang om den dramatiske hendelsen tidligere i år da ”polini” måtte bevæpnes og rykke ut. Her på Magerøya kan man fleipe og flire av alt.

”Vinterliv” der den gode lokale sjargongen ”Han E No Dårlig Vær” var gjennomgangstema var også et av høydepunktene.

Hyllest til Nordvågen er det alltid med i en Nordvågrevyen. Denne gang fikk vi høre ”Æ skal si dæ vi trives”, Og det gjorde Kringkastningssjæfen onsdag kveld, ikke minst når man får seg egen annonse i nummeret ”Jakten på kjærligheten”. I dette nummeret var det mange lokale som ble hyllet fra scenen. Gode og nære poeng slår alltid godt an.

”Prøv No Å Tænk” det blir kul på Samfunnshuset i Nordvågen under gammelstøyten neste år det kan jeg love.
 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS