Sandefjord slo Alta 2-0

Sandefjord slo Alta IF 2-0, og kjemper fortsatt om direkte opprykk til Tippeligaen.

2-0 74’ Geir Fevang
Gule kort: Øyvind Pedersen og Erlend Olsen, Alta.
Tilskuere: 1883

Solid defensivt
Det ble en sjansefattig 1. omgang. Sandefjord hadde omgangens to store sjanser, men Alta spilte godt defensivt. Hjemmelaget fikk lite rom, og Alta var gode i duellspillet.

0-0 var et rettferdig pauseresultat, men hjemmelaget var minst fornøyd med omgangen.

Hjemmelaget best
I 2. omgang var Sandefjord best. Spillet bølget frem og tilbake de første minuttene, men etter at Hans Erik Ødegård ga hjemmelaget ledelsen var det aldri tvil om hvem som skulle vinne kampen.

Et kvarter før slutt avgjør Geir Fevang kampen. Han fikk ballen fra kanten som han satte bak Alta-keeperen. Like før slutt hadde Alta noen store sjanser, men finnmarkingene klarte ikke å overliste Espen Bugge Pettersen i hjemmelagets mål. 1883 tilskuere kunne juble for seier og tre viktige poeng i opprykkstriden.