Tapte på Gjemselund

Det ble en spennende kamp på Gjemselund stadion. Kongsvinger vant 2-1, men Alta ledet ved pause.

Alta klart best
Alta var gode i 1. omgang, og Kongsvinger tilsvarende dårlig. Finnmarkingene kom til mange store sjanser, og burde ha ledet mer ved pause. Kongsvinger-spillerne virket interesseløse og planløse. Alta dominerte banespillet og skapte de største sjansene. Ergerlig at uttellingene uteble.

Taktiske endringer
Godt ut i 2. omgang gjorde Kongsvinger-trener Vegard Skogheim noen grep som forandret kampen drastisk. Ragnar Koffeld ble byttet inn, og det ga mer fart i hjemmelagets angrepsspill. Hans første berøring endte med mål.

I de siste minuttene av kampen ble Alta presset tilbake på banen. Kongsvinger-trykket ga resultat. Seks minutter før slutt fastsatte Kim Roger Strand sluttresultatet til 2-1. En viktig Kongsvinger-seier, og et nytt ergerlig tap for Alta.