Mange deltar på oljemessen

Mer enn 100 utstillere fra Nord-Norge samles på oljemessen i Stavanger.
Næring
Greta Andersen
Publisert : 24.08.2010 01:24

Mer enn 100 utstillere fra Nord-Norge samles på oljemessen i Stavanger.

Nord-Norge skal vise felles muskler på oljemessa ONS i Stavanger 24.-27. august med en felles stand på 370 kvadratmeter! 

Nord norsk næringsliv har i samarbeid med Nordland, Troms og Finnmark fylkeskommune, gått sammen om en gigantstand på årets oljemesse i Stavanger. Standen vil bli bemannet med ca 100 utstillere fra nord som vil presentere sine produkter og tjenester ovenfor industrien. Nytt av året et ”speakers corner” med topp foredragsholdere som holder korte innlegg om muligheter i nord. I tillegg vil det bli servert smaksprøver med råvarer fra vår landsdel. Tematisk er standen delt i 4 kategorier slik at kunder og besøkende lett finner frem. Rekrutteringen har gått over all forventning og allerede i april var arealet utsolgt sier Geir Frantzen i Bedriftskompetanse, som i samarbeid med styringsgruppen har koordinert dette arrangementet.

Nord-Norges fellesstand på oljemessen i Stavanger har tatt mål av seg til å bli en av de viktigste arenaene for bransjefolk til oljenæringen å besøke. Et begrep er i ferd med å manifestere seg – XPLORE NORTH, som viser samlet kapasitet og kompetanse fra nordområdene. Standen vil være betjent hver dag fra 0830 – 1700. I tillegg vil det bli etablert et Nord-Norge telt i Vågen med tilbud om servering og egne arrangementer på kveldstid. Dette skjer i regi av Kunnskapsparken i Bodø.

Til årets messe gjøres designmessige endringer for at en felles innovativ, helhetlig og gjennomarbeidet fellesstand skal virke optimalt. Målet er å skape en unik vrimle- og minglearena, samt å trekke flest mulig besøkende til standen:
 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS