Fortjent seier til Moss

Moss Fotballklubb slo tabelljumbo Alta på Melløs søndag ettermiddag. Det var ingen strålende forestilling, men målet til Tor Erik Moen sørget for hjemmeseier i denne førstedivisjonskampen.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 28.08.2005 18:59

Det var Tor Erik Moen som scoret seiersmålet for Moss. (Foto: mossfk.no)

Kampfakta:
Moss – Alta IF 1-0 (0-0)
1-0 78’ Tor Erik Moen
Gule kort: Vidar Martinsen og John Machethe Muiruri, Moss. Tore Reginiussen og Runar Bjørklund, Alta.
Tilskuere: 1280

Kjedelig
Det var en kjedelig 1. omgang. Moss var det beste laget, uten å være altfor dominant på Melløs. Hjemmelaget fikk ett annullert mål på grunn av offside etter 20 minutters spill. En korrekt annullering.

Alta-laget klarte ikke å skape mange store sjanser før pause. Den største sjansen hadde Martin Norbye. Han driblet seg igjennom Mosse-forsvaret, men satte skuddet over målet.

Moen avgjør
Det var Tor Erik Moen som avgjorde kampen for Moss. Etter 78 minutters spill scoret han seiersmålet etter en corner. Moss tok ledelsen 1-0, noe som også ble sluttresultatet.

Moss spilte med høyere press i 2. omgang. Det gav et større spillermessig overtak, men Alta fikk også gode muligheter på kontringer uten at finnmarkingene klarte å utnytte overgangene. Moss sin seier var fortjent, men Alta kunne med litt flaks ha scoret mål i denne kampen.