God stemning på sparkefesten

Det ble en hyggelig sparkefest for deltakerne.
Lokal
Greta Andersen
Publisert : 03.02.2010 09:32

Robert og Ole Håvard med vertinnen Trude.
Det ble en hyggelig sparkefest for deltakerne.

--Det har vært en utrolig fin kveld med flott stemning, god mat og mange hyggelige mennesker. Vi treffer personer som vi til vanlig ikke omgås med og det er utrolig sosialt, sier Robert Sandmo, én av deltakerne på årets sparkefest. 

Gjest hos Trude og Charne
Radio Nordkapp deltok på sparkefesten fordi det var 10-årsjubileum. Radio Nordkapp fikk være én av gjestene hos vertskapet Trude Flæte og Stein Arne Granaas.

--Det er litt hektisk fordi vi får nye gjester på forretten, hovedretten og desserten. Det er utrolig gøy. Da vi startet med sparkefest var vi 60 deltakere. I dag teller arrangementet 120 personer, og jeg tror vi har nådd taket, sier Trude Flæte.

NRK var tilstede
NRK1 var tilstede og filmet hele seansen.

--Jeg har fulgt Gøril Vian og Stein Harald Klevstad, fra påkledning og helt til samlingen på rådhusplassen. Det var utrolig artig og jeg er imponert over arrangementet, sier Rune Berg, som er journalist i NRK.

Innslaget vil bli vist i programmet Norge Rundt på NRK1.

Premier
Det ble delt ut en rekke premier under arrangementet.

Kveldens flotteste spark - Rune Seppola og Merethe Kristiansen. Beste kvinnelig antrekk – Gøril Vian og beste mannlige antrekk – Geir Stian Høyen.

Årets tema var gallaantrekk.

Det var en egen sparkefest i Seppoladalen med 30 deltakere. De deltok på fellesarrangementene på rådhusplassen og på Corner.
 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS