Så ufortjent, så ufortjent

Stabæk kunne reise hjem til Bærum med tre poeng etter lørdagens kamp i Alta. Hjemmelaget spilte virkelig godt i 2. omgang. Likevel ble det tap. Sluttresultatet ble 0-1.

Flott ramme
Det var en flott ramme på denne hjemmekampen. På grunn av Altaturneringen var det svært mange som valgte å se seriekampen mellom topplaget Stabæk og bunnlaget Alta IF. Det var god stemning på tribunen under hele kampen, selv om hjemmelaget slet resultatmessig.

Gjestene tar ledelsen
Stabæk tok ledelsen før kvarteret var spilt. En Alta-feil ble utnyttet, og Bjørnar Holmvik ble spilt fri. Holmvik kom alene mot Altas-keeperen, og satte ballen enkelt i målet. Gjestene ledet, og 0-1 var også pauseresultatet.

Etter scoringen dominerte Stabæk. Alta kom sjeldent til gode sjanser, og hadde mer enn nok med å forsvare seg. Publikum fikk i første omgang se topp mot bunn i 1. divisjon, bokstavelig talt.

Forvandlingen
Det er usikkert hva trener Roger Finjord sa til sine gutter i pausen, men i 2. omgang var Alta virkelig gode. De kjempet, de presset og de spilte med høy intensitet. Det var en spillermessig forvandling i forhold til 1. omgangen.

Stabæk forsvarte seg godt. De spilte lange baller opp mot spissen Daniel Nannskog, baller Alta-forsvaret hadde full kontroll på i store deler av omgangen. Alta spilte godt, men dessverre for Finjord og hans lag kom utligningen aldri. Derfor ble det tap, et ergerlig tap ettersom Alta IF spilte svært godt i hele 2. omgang.