Bryne best i Alta

Alta spilte en god 1. omgang, men etter pause var Paul Oyuga og Bryne klart best og vinner kampen helt fortjent. Sluttresultatet ble 0-3.
Sport
Agnor Bertheussen
Publisert : 07.08.2005 18:17

Paul Oyuga var en av kampens beste spillere, og scoret to av Brynes mål. (Foto: Hentet fra brynefk.no)

Tilskuere: Ca 400

Det var topplaget Bryne som gjestet Alta søndag ettermiddag. Selv om Bryne kun har klart ett poeng på de tre siste kampene lå laget på kvalifiseringsplass foran denne serierunden.

Mange sjanser
Det ble en velspilt og spennende førsteomgang. Alta produserte de største sjansene, men var ikke spesielt effektive foran gjestene sitt mål. Keeper Roger Eskeland hadde en god omgang i Bryne-målet.

Også Bryne hadde sine muligheter, og etter 25 minutters spill tok gjestene ledelsen. Det kom et innlegg fra venstre som Paul Oyuga headet i målet. Et flott Bryne-angrep, men svakt forsvarsspill av Alta.

Klasseforskjell
I 2. omgang var det klasseforskjell på lagene. Bryne var best og svært effektive. Alta prøvde, men lykte ikke. En dårlig omgang av hjemmelaget.

Bryne økte ledelsen etter 60 minutters spill. En overgangsmulighet ble utnyttet, og Paul Oyuga scoret sitt andre mål for dagen. Gjestenes siste mål sørget Thomas Sandal for. Han driblet et tafatt Alta-forsvar, og satte ballen bak Alta-keeperen. En flott prestasjon av Sandal, som tidligere har spilt for Alta.